Skip links

Širok spektar proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta

Proizvodi

Širok spektar proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta!
Atlantik reference

Obrasci za kancelarijsko poslovanje

Kompjuterski ili beskonačni obrasci za matrične štampače, obrasci i knjige za kancelarijsko poslovanje, zakonski propisani obrasci za vođenje računovodstvenih poslova izrađeni su od ofsetnih i samokopirajućih materijala.

Oni se uvijek nalaze na našem lageru i dostupni su kupcima. Imamo u ponudi mogućnost izrade navedenih materijala i za druge naručioce pod njihovim brendom prema traženim koičinama.

Kontaktirajte nas za više informacija

Plakati, flajeri, wobleri, tent card, lepeze, štancane brošure i nosači za flajere / brošure

Plakati i flajeri predstavljaju idealno marketinško sredstvo za potrebe najave događaja, predstavljanje noviteta itd. Posebno su korisni i u polju oblasti marketinga.

Odlikuje ih jednostavnost, kreativan dizajn koji plijeni pažnju prolaznika, te korisne informacije. Štampaju se na kunstdrucku, mat ili glossy verziji u raznim formatima prema želji klijenta.

Wobleri, tent card i štancane brošure se koriste za isticanje ponuda na kreativan način pružajući poseban i jedinstven proizvod u različitim oblicima.

Kontaktirajte nas za više informacija

Fascikle, registratori sa metalnim mehanizmom

Fascikle i registratori su nezaobilazno sredstvo za jednostavno arhiviranje i sortiranje sadržaja A4 formata.

Registratori s metalnim uvezom su izuzetnog kvaliteta te predstavljaju idealnu zaštitu dokumenata. Na fasciklama je moguća štampa po želji klijenta, kao i razne dorade kao što je metoda parcijalnog Uv laka, zlatotiska, srebrotiska i blindruka.

Kontaktirajte nas za više informacija

Reklamni blokovi, sveske

Praktično i standardno sredstvo za bilješke sa sastanaka, kao i promotivno sredstvo firme.

Odlikuju ih dugotrajnost, kvalitet kao i vrhunska Atlantik bb štampa. Izbor i mogućnosti kombinacije materijala su veliki, tako da zajedno sa kvalitetnim dizajnom možete dobiti unikatan vrhunski proizvod.

Kontaktirajte nas za više informacija

Knjige meki i tvrdi uvez, školski udžbenici

Izrađujemo knjige različitih formata , mekog i tvrdog uveza, šivane ljepljene i klamane varijante na svim vstama ofestnih i premaznih materijala.

Kao dodatne usluge, nudimo savjetovanje za najbolji izbor, kako bi se upravo Vaša knjiga isticala u moru drugih.

Kontaktirajte nas za više informacija

Časopisi, katalozi, brošure i prospekti

Najpoznatije marketinško sredstvo za razne vrste promocija i najava koji mogu doprinijeti plasiranju i prodaji proizvoda, usluga…

Atlantik bb nudi štampu velikih tiraža na najmodernijim ofset mašinama za besprijekoran kvalitet i doradu, koja uz kvalitetan papir prikazuje čitaocima sadržaj savršene kvalitete.

Kontaktirajte nas za više informacija

Papirne kese raznih veličina

Papirne kese možemo izraditi u  raznim veličinama. Izrada je visokog kvaliteta koja podrazumjeva plastifikaciju/laminaciju papira, kartonsko ojačanje, metalne ringlice i ručke različitih boja i materijala. Dodatnu notu elegancije možemo upotpuniti parcijalnim UV lakom.

Kontaktirajte nas za više informacija

Kalendari zidni i stoni

Kalendari su idealno sredstvo za poklon i predstavljanje Vaše firme ili brenda kupcima / klijentima.

Nudimo širok spektar formata i dorada prema zahtjevu klijenta, kao i savjetovanje za postizanje najboljih rezultata.

Kontaktirajte nas za više informacija

Rokovnici, planeri, reklamne kutije sa listićima, igraće karte

Rokovnici i planeri se mogu koristiti kao darovni elementi za potrebe vaših klijenata ili kupaca, kao i potrebe interne orgnizacije sadržaja.

Reklamne kutija sa bojom i logotipom Vaše firme ili brenda su neizostavni kancelarijski element.

Reklamne (igraće) karte predstavljaju kreativan tip reklame kojim ćete obradovati vaše klijente.

Kontaktirajte nas za više informacija

Kartonska ambalaža

U ambalažu spadaju kutije, omotnice i displeji. Najčešće korišteni materijali za tu vrstu proizvoda su razni kartoni kao što su GT, GD I GC, zatim kunstdruk, mikroval, ljepenka. Postoji široka paleta papira, različitih boja, teksture, specijalnih reljefa i premaza.

Ovi proizvodi mogu biti različitih dimenzija i namjena, ali ono što im je svima zajedničko je luksuzan  utisak koji ostavljaju. Moglo bi se  reći da dobro napravljena  ambalaža bukvalno obogati svaki proizvoda koji se u nju pakuje, bez obzira da li se radi o prehrambenoj, tekstilnoj ili duhanskoj industriji.

Kontaktirajte nas za više informacija

Etikete

Etikete su sredstvo za direktnu promociju i predstavljanje artikala potencijalnim kupcima, te s toga moraju imaju vrhunsku štampu i dizajn kako bi privukli pažnju.

Nudimo veliki izbor papira, dorada kao i savjetovanja za postizanje najboljih rezultata.

Kontaktirajte nas za više informacija

Atlantik bb

Uvjerite se u kvalitet štampe i našu tradiciju od 25 godina.

+387 51 366 700